Fördelarna med att kombinera tillträdeskontroll och biljettvalidering

Fredrik Stalebrant
Posted by Fredrik Stalebrant
Find me on: LinkedIn

Egeskov slott i Danmark använder speedgates som en kombinerad tillträdeskontroll- och biljettvalideringslösning för att förbättra kundupplevelsen och minska sina administrativa kostnader.

 

Egeskov slott har varit ett av regionens populäraste turistattraktioner i över 450 år på den södra danska ön Fyn. Årligen lockar det en kvarts miljon besökare mellan april och oktober.

egeskov-slott

Hitta den bästa entrélösningen

Egeskov slott ville ersätta sina befintliga vändkors med en mer modern och effektiv entrélösning.

Den nya lösningen behövdes för att säkerställa en smidig in- och utpassering för besökare även under tider med många besökare. De integrerade biljettläsarna behövde kunna hantera både dagspass och säsongsbiljetter samt optimera den dagliga verksamheten vid turistattraktionen.

 

Integrerad tillträdeskontroll, biljettkontroll och bokföring

Idag har Egeskov slott en komplett entrélösning med tillträdeskontroll där deras biljett- och ekonomisystem är integrerat med Gunnebo SpeedStiles. Dessa speedgates är fullt kompatibla med alla typer av programvaruplattformar som används för biljettvalidering och automatisk bokföring.

Egeskov-slott-speedgates

I linje med Egeskov slotts specifikationer har de automatiska grindarna en integrerad biljettscanner som är konstruerad i rostfritt stål. Streckkodsläsaren har en placering som säkerställer en exakt och effektiv skanningen av biljetterna, även om besökarna håller sina biljetter på olika höjder.

 

Förbättrad kundnöjdhet

För besökare på slottet finns nu ett tydligt, användarvänligt entrésystem som har gjort de långa köerna till ett minne blott.

Egeskov slott är en historisk attraktion, men vi är också ett modernt företag. Lösningen från Gunnebo har gett oss en visuell lyft och har också förbättrat säkerheten. Henrik Neelmeyer (VD Egeskov slott)

tilltradeskontroll-egeskov-slott

Integreringen av de nya speedgates innebär att data om biljetter och årskort delas med Egeskovs ekonomisystem, vilket är en stor fördel.

Vår administrativa börda har blivit lättare och vi drar nytta av en ha enda mjukvaruplattform för biljettförsäljning och bokföring säger Henrik Neelmeyer (VD, Egeskov slott)

 

För att hjälpa dig att göra rätt val för din verksamhet kan du ladda ner en introduktion till entrélösningar för offentliga byggnader.

En introduktion till entrésäkerhet för offentliga byggnader

Prenumerera här!

Senaste inläggen